torstai 8. tammikuuta 2015

Lyijyfeenix

Tarvitsen uuden Visa-kortin, nykyinen lopettanee toimintansa aivan pian. En tiennyt korteissa olevan muovipäällystettä ennenkuin nyt, se repsottaa ympäri kortin ja magneettinauhan päässä jos oli jotain tietoa niin ei ole enää.

Kaivoin itselleni haluamani kuvan korttiin, kerta semmoinen on mahdollista laittaa. Olen loputtoman ihastunut tähän kuvaan jostain ylä-asteen ajoilta. Se harvinaislaatuisesti onnistui muodostumaan joksikin.


Kuva sai osakseen pientä siirtelyä korttikokoon taipumiseksi ja kontrastin säätelyä. Perushuttua. Pitkän köynnöksen kopioin koristeeksi vasempaan reunaan myös. Yllättävän hyvin sain sen istumaan näyttämättä kopiolta.


Värit ympäri ämpäri, nimmari ei mahtunut korttiin joten se myös kloonaamalla ja korjaamalla piiloon. Lukuisia sovituksia tässä vaiheessa Nordean korttipalvelussa jotta lintuhahmo tulisi keskelle korttia.


Väritys, tarkka juuri sopivan oranssin etsintä. (Todellisuus, kokeillaas tuommoista, kah, vähän tummempi ja se onkin siinä.) Vasen reuna korttiin sovittamisen avuksi.

Ja lopputulokseen vähän hehkutusta, kontrastia ja viimeiset rajaukset yleistä esityskäyttöä varten.

Lyijyfeenix


Vielä vähän logotyyliin.

Hitto mulla tulee olemaan päheä kortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna sana!