torstai 23. tammikuuta 2014

No hö


Pankissa kaikki sujui liian helposti. Kunnon virkamiesmäisen kylmään ja steriiliin tyyliin. Kirurginveitsellä tarkka viilto, toimenpide tehdään suoraan oppikirjan sääntöjen mukaisesti ja viilto tikataan umpeen mitä tarkimmin. Kaiken tämän aikana näytetään tekohymyä jonka takaa näkyy selvä katkeruus. Vienosti kuoppaisista ja vähän kollageeniä uupuvista kasvoista suoraan voi lukea kuinka henkilö ei tekisi asiakaspalvelua ellei se nyt kuuluisi pankin toimintaan. Hymy ei nouse kertaakaan opeteltua tasoa ylemmäs. Kun hän kuvittelee etten huomaa häntä pankkitiliäni etsiessäni, hän katsoo minua nyreissään ja halveksivasti.

Ilmiselvää asiakaspalveluainesta siis! Onneksi asiakaspalvelutiskillä sentään oli ihmisiä jotka selvästi pitivät työstään edes jossain mielessä.

Viikon sisällä pitäisi olla rahat tilille jos on tullakseen; tili oli pistetty uinuvien joukkoon ja sen rahat ohjataan suoraan nykyiselle tililleni. Saas nähä kuinka paljon plussaa sieltä tulee sen 20€ päälle korkoina jos on tullakseen... :)Niin ja kävin @JKL yliopisto kemian kilpailussa. Tuntui aivan liian helpolta, joko se oli helppo tai ryssin sen erittäin kunniakkaasti! Huomenna kuulen tuomion. Tai olen kuulematta, miten nyt sattuu huvittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna sana!